ردیاب خودرو
  • اطلاعیه ها

    • admin

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه   ۱۷/۰۶/۲۴

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه انجمن: مسئولیت خرید و فروش بر عهده خود شخص می باشد و سایت iosYar.ir در این زمینه مسئولیتی را نمی پذیرد. قبل از معامله از صحت و درستی کالا و خدمات اطمینان پیدا کنید. خرید و فروش کالاهی غیر قانونی ممنوع است. رعایت حق کپی رایت الزامی است. در صورت مشاهده تخلف آن را سریعا گزارش دهید.

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

از کجا بفهمیم شخصی ما را بلاک کرده یا حذف اکانت کرده است؟

این امکان وجود دارد که بنا به دلایلی کسی مایل نباشد با شما گفتگو یا پیام های شما را دریافت کند در این صورت ممکن است شخص موردنظر شما را بلاک ( مسدود ) کند. پس چگونه میتوان تشخیص داد شخصی ما را بلاک کرده یا اکانت خود را حذف کرده است؟

اگر کسی شما را بلاک کرده باشد 3 اتفاق خواهد افتاد:

  • 1- کسی که شما را بلاک می کند عکس پروفایلش برای شما حذف می شود و غیرقابل مشاهده خواهد شد.
  • 2- آخرین بازدید آن شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.
  • 3- در این حالت هر پیامی که به فرد ارسال کنید خوانده نمی شود. (اگر پیام خوانده شود باید 2 تیک کنار هم قرار بگیرد.)
  • اما اگر شخصی اکانتش را حذف کرده باشد 4 اتفاق خواهد افتاد:
  • 1- عکس پروفایل شخص موردنظر حذف و غیر قابل مشاهده خواهد شد.
  • 2- نام فرد هرچه که باشد به Unknown تغییر پیدا خواهد کرد.
  • 3- آخرین بازدید شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.
  • 4- در این حالت هر پیامی که به شخص موردنظر ارسال کنید یک ساعت در کنار پیام نمایش داده میشود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری