ردیاب خودرو
  • اطلاعیه ها

    • admin

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه   ۱۷/۰۶/۲۴

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه انجمن: مسئولیت خرید و فروش بر عهده خود شخص می باشد و سایت iosYar.ir در این زمینه مسئولیتی را نمی پذیرد. قبل از معامله از صحت و درستی کالا و خدمات اطمینان پیدا کنید. خرید و فروش کالاهی غیر قانونی ممنوع است. رعایت حق کپی رایت الزامی است. در صورت مشاهده تخلف آن را سریعا گزارش دهید.

جستجو در تالار

در حال نمایش نتایج برای برچسب های 'نحوه حذف کردن اتصال اپل واچ با آیفون'.



تنظیمات بیشتر جستجو

  • جستجو بر اساس برچسب

    برچسب ها را با , از یکدیگر جدا نمایید.
  • جستجو بر اساس نویسنده

نوع محتوا


تالار ها

  • تالار اصلی
    • قوانین و اطلاعيه هاي انجمن
  • محصولات / دیوایس های اپل
    • آیفون / iPhone
    • آیپد / iPad
    • آیپاد / iPod
    • مک بوک / MacBook
    • آیمک / iMac
    • اپل واچ / Apple Watch
    • سایر محصولات اپل
  • سیستم عامل های اپل
    • آی او اس / IOS
    • مکینتاش / Mac
    • واچ او اس / WatchOS
    • تی وی او اس / tvOS
    • سایر سیستم عامل های اپل
  • خدمات و سرویس های اپل
    • اپستور / App Store
    • سیری / Siri
    • آی کلاد / iCloud
    • سیدیا / Cydia
    • آی تونز / iTunes
    • سایر خدمات و سرویس های اپل
  • انجمن عمومی اپل
    • آموزش
    • پرسش و پاسخ اپلی
    • سخت افزار
  • عمومی
    • اخبار
    • اپراتورها
    • شبکه های اجتماعی
    • بحث و گفتگوی آزاد

1 نتیجه پیدا شد

  1. گر شما هم قصد فروش آیفون خود را دارید، بی‌شک مراحلی وجود دارد که قبل از فروش دستگاه باید انجام دادن آن‌ها را درنظر بگیرید تا اطلاعاتتان به سرقت نرود. هشدارهای تیم پشتیبانی اپل قبل از فروش آیفون + آموزش تیم پشتیبانی اپل هشدارهایی را قبل از فروش آیفون به کاربران داده است این تیم معتقد است؛ به هیچ وجه اطلاعاتتان را به صورت دستی قبل از تحویل آیفون پاک نکنید و مراحل ذیل را برای پاک کردن اطلاعاتتان بهره بگیرید. آموزش مراحل پاک کردن اطلاعات شخصی از آیفون : اگر دستگاه ios خود را در دست دارید : 1. اگر یک اپل واچ با دستگاه خود هماهنگ کرده‌اید، آن را حذف کنید. 2. از اطلاعات دستگاه iOS خود درصورت لزوم نسخه پشتیبان (بک‌آپ) تهیه کنید. 3. مسیر Setting > iCloud را دنبال کنید. سپس با رفتن به پایین صفحه، از حساب iCloud خود خارج شوید (Sign Out کنید). در iOS 7 یا نسخه‌های پایین‌تر، باید گزینه Delete Account را بزنید. 4. بار دیگر گزینه Sign Out را بزنید و بخش Delete from My iPhone را انتخاب کنید. سپس باید رمز خود را بزنید. 5. بار دیگر به Setting بروید و با مراجعه به مسیر General > Reset > Erase All Content and Setting، از پاک شدن تمامی اطلاعات و تنظیمات خود اطمینان حاصل می‌کنید. نکته: اگر از سرویس Find My iPhone استفاده می‌کنید، دستگاه از اپل آی‌دی و رمز را درخواست می‌کند. 6. اگر از شما درخواست شد تا رمز خود را وارد کنید، این کار را انجام بدهید و سپس روی گزینه Erase بزنید. اگر دستگاه iOS خود را در اختیار ندارید: ممکن است قبل از انجام دادن مراحل بالا، دستگاه خود را فروخته باشید. در این صورت، مراحل زیر را دنبال کنید: 1. از دارنده دستگاه خود درخواست کنید تا با انجام مراحل بالا، تمامی تنظیمات و محتوای موجود روی دستگاه شما را پاک کند. 2. اگر از دو سرویس iCloud و Find My iPhone استفاده می‌کنید، به آدرس icloud.com/find بروید و با ورود به حساب کاربری خود، دستگاه را انتخاب کرده و آن را پاک کنید (گزینه Erase). بعد از پاک شدن دستگاه، آن را از حساب کاربری خود حذف کنید (Remove from Account). 3. اگر نمی‌توانید هیچ‌کدام از مراحل بالا را دنبال کنید، رمز اپل آی‌دی خود را تغییر بدهید. این کار اطلاعات شخصی شما را از روی دستگاه پاک نمی‌کند، اما از پاک شدن محتوای iCloud شما توسط دارنده جدید جلوگیری خواهد کرد. گفتنی است این روش ها، روش‌هایی هستند که تیم رسمی پشتیبانی اپل آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند. پس بار دیگر به شما یادآوری می‌کنیم که قبل از فروش دستگاه iOS خود، مثل آیفون یا آیپد، به‌هیچ‌عنوان به‌صورت دستی اطلاعات خود را پاک نکنید و با دنبال کردن مراحلی که بیان کردیم، از حذف شدن دقیق و درست اطلاعات خود مطمئن باشید. فروش