ردیاب خودرو
  • اطلاعیه ها

    • admin

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه   ۱۷/۰۶/۲۴

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه انجمن: مسئولیت خرید و فروش بر عهده خود شخص می باشد و سایت iosYar.ir در این زمینه مسئولیتی را نمی پذیرد. قبل از معامله از صحت و درستی کالا و خدمات اطمینان پیدا کنید. خرید و فروش کالاهی غیر قانونی ممنوع است. رعایت حق کپی رایت الزامی است. در صورت مشاهده تخلف آن را سریعا گزارش دهید.

جستجو در تالار

در حال نمایش نتایج برای برچسب های 'حذف کانتکت های تکراری از مخاطبین تلگرام'.



تنظیمات بیشتر جستجو

  • جستجو بر اساس برچسب

    برچسب ها را با , از یکدیگر جدا نمایید.
  • جستجو بر اساس نویسنده

نوع محتوا


تالار ها

  • تالار اصلی
    • قوانین و اطلاعيه هاي انجمن
  • محصولات / دیوایس های اپل
    • آیفون / iPhone
    • آیپد / iPad
    • آیپاد / iPod
    • مک بوک / MacBook
    • آیمک / iMac
    • اپل واچ / Apple Watch
    • سایر محصولات اپل
  • سیستم عامل های اپل
    • آی او اس / IOS
    • مکینتاش / Mac
    • واچ او اس / WatchOS
    • تی وی او اس / tvOS
    • سایر سیستم عامل های اپل
  • خدمات و سرویس های اپل
    • اپستور / App Store
    • سیری / Siri
    • آی کلاد / iCloud
    • سیدیا / Cydia
    • آی تونز / iTunes
    • سایر خدمات و سرویس های اپل
  • انجمن عمومی اپل
    • آموزش
    • پرسش و پاسخ اپلی
    • سخت افزار
  • عمومی
    • اخبار
    • اپراتورها
    • شبکه های اجتماعی
    • بحث و گفتگوی آزاد

1 نتیجه پیدا شد

  1. آموزش حذف NameHidden ها از بخش مخاطبین تلگرام ۱- از طریق لینک زیر وارد وبسایت رسمی تلگرام شوید و شماره تان را وارد کنید. (از مرورگر پیشفرض Safari استفاده کنید) Http://web.telegram.org ۲- پس از دریافت کد از طریق اکانت اصلی تلگرام در اپلیکیشن نصب شده روی آی دیوایستان وارد وبسایت شوید. ۳- حال از بالا سمت راست، علامت ☰ رو انتخاب کنید و گزینه Contacts رو بزنید. ۴- حال شما در ابتدای لیست، مخاطبین Name Hidden را مشاهده میکنید. ۵- گزینه Edit را از بالای صفحه لمس کنید و مخاطبین Name Hidden رو انتخاب کنید و در آخر گزینه Delete رو بزنید. ۶- برای اینکه دیگر حساب کاربری تلگرامتان روی مرور باز نشود، به تلگرام نصب شده روی آیفون یا آیپدتان مراجعه کنید، به مسیر زیر بروید و گزینه Terminate all... رو بزنید ? Settings > Privacy and security > active sessions اگر شما هم ترفند و آموزش های در مورد برنامه های اجتماعی دارید خوشحال میشم با ما به اشتراک بگذارید .