ردیاب خودرو
  • اطلاعیه ها

    • admin

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه   ۱۷/۰۶/۲۴

      قوانین فعالیت در بخش بازارچه انجمن: مسئولیت خرید و فروش بر عهده خود شخص می باشد و سایت iosYar.ir در این زمینه مسئولیتی را نمی پذیرد. قبل از معامله از صحت و درستی کالا و خدمات اطمینان پیدا کنید. خرید و فروش کالاهی غیر قانونی ممنوع است. رعایت حق کپی رایت الزامی است. در صورت مشاهده تخلف آن را سریعا گزارش دهید.

جستجو در تالار

در حال نمایش نتایج برای برچسب های 'آموزش بلاک کردن در تلگرام'.



تنظیمات بیشتر جستجو

  • جستجو بر اساس برچسب

    برچسب ها را با , از یکدیگر جدا نمایید.
  • جستجو بر اساس نویسنده

نوع محتوا


تالار ها

  • تالار اصلی
    • قوانین و اطلاعيه هاي انجمن
  • محصولات / دیوایس های اپل
    • آیفون / iPhone
    • آیپد / iPad
    • آیپاد / iPod
    • مک بوک / MacBook
    • آیمک / iMac
    • اپل واچ / Apple Watch
    • سایر محصولات اپل
  • سیستم عامل های اپل
    • آی او اس / IOS
    • مکینتاش / Mac
    • واچ او اس / WatchOS
    • تی وی او اس / tvOS
    • سایر سیستم عامل های اپل
  • خدمات و سرویس های اپل
    • اپستور / App Store
    • سیری / Siri
    • آی کلاد / iCloud
    • سیدیا / Cydia
    • آی تونز / iTunes
    • سایر خدمات و سرویس های اپل
  • انجمن عمومی اپل
    • آموزش
    • پرسش و پاسخ اپلی
    • سخت افزار
  • عمومی
    • اخبار
    • اپراتورها
    • شبکه های اجتماعی
    • بحث و گفتگوی آزاد

1 نتیجه پیدا شد

  1. از کجا بفهمیم شخصی ما را بلاک کرده یا حذف اکانت کرده است؟ این امکان وجود دارد که بنا به دلایلی کسی مایل نباشد با شما گفتگو یا پیام های شما را دریافت کند در این صورت ممکن است شخص موردنظر شما را بلاک ( مسدود ) کند. پس چگونه میتوان تشخیص داد شخصی ما را بلاک کرده یا اکانت خود را حذف کرده است؟ اگر کسی شما را بلاک کرده باشد 3 اتفاق خواهد افتاد: 1- کسی که شما را بلاک می کند عکس پروفایلش برای شما حذف می شود و غیرقابل مشاهده خواهد شد. 2- آخرین بازدید آن شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد. 3- در این حالت هر پیامی که به فرد ارسال کنید خوانده نمی شود. (اگر پیام خوانده شود باید 2 تیک کنار هم قرار بگیرد.) اما اگر شخصی اکانتش را حذف کرده باشد 4 اتفاق خواهد افتاد: 1- عکس پروفایل شخص موردنظر حذف و غیر قابل مشاهده خواهد شد. 2- نام فرد هرچه که باشد به Unknown تغییر پیدا خواهد کرد. 3- آخرین بازدید شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد. 4- در این حالت هر پیامی که به شخص موردنظر ارسال کنید یک ساعت در کنار پیام نمایش داده میشود.